İş/Hobiler : Yaşamak
Lakap : GARİB
Konu: Bir Deliyle Evlendim - Hekimoğlu İsmail /Oku/ Paz 14 Ara. 2008, 11:27
Kitap da bir Kadın Öğretmen ile kendisine tamamen zıt bir genç öğrencisinin evlilik yaşantısı anlatılıyor. Günlük yaşamda ve evlilikde İslam’a göre hareketlerini sürdüren şeref in eşi ile aralarındaki dialog lar ve beraber aldıkları kararlar ile daha leziz bir hale gelen kitap sizide benim kadar alıp götürecektir.
Evlilikde esas olanın dialog ve anlayış olduğunu benimsemek gerek. Bu kitabı da herkesin okuması gerek inanın çok faydalı olacak…
Arka Kapak: Vazoda iki karanfil, biri beyaz, biri kırmızı… ‘Neden böyle?’ diye sordum. ‘İkimiz’ demez mi? -Hangisi sen? -Renkler önemli değil, ikisi de karanfil. Biz de, ikimiz de insan… İnsanın olduğu yerde problem vardır, önemli olan problemleri büyütmemek ve çok çok şükretmek… -Benimle evli olduğuna şükrediyormusun? -Hem de çok… Yuva yıkan o kadar kadın var ki… Yuva yıkan pek çok erkek de var deyip, karşısına dikilemezdim, onun şükrüne ben de teşekkür ettim… Hiç kimseye benzzemeyen bu adama deli denmez mi?
Piyasa Fiyatı
6,48 YTL + KDV 7,00 YTL
ISBN: 975-362-595-0 | Sayfa Sayısı: 160
Arkadaşlar okuyanlar görüşlerini ve elinde bu kitaptan bulunan arkadaşlarda hoşuna giden pasajları paylaşırsa güzel olur..
toprağım
İş/Hobiler : Lakap : kuzu(tubişşş)
Konu: Geri: Bir Deliyle Evlendim - Hekimoğlu İsmail /Oku/ Ptsi 04 Mayıs 2009, 13:10
ben çok merak ettim bu kitabı mutlaka almalıyımm
mcnn38
Admin
İş/Hobiler : Yaşamak
Lakap : GARİB
Konu: Geri: Bir Deliyle Evlendim - Hekimoğlu İsmail /Oku/ Ptsi 04 Mayıs 2009, 13:34
"Bir deliyle evlendim" kitabı benim favorilerim arasında eğer piyasada bulamazsan " livingdead " bacımdan istersen sana verebilir okuman için
toprağım
İş/Hobiler : Lakap : kuzu(tubişşş)
Konu: Geri: Bir Deliyle Evlendim - Hekimoğlu İsmail /Oku/ Ptsi 04 Mayıs 2009, 13:38